IG-annonse-2014

strek

Norwegian

20.05.2014  Norwegian Air Shuttle (Ticker: NAS) er i en langsiktig stigende trend, men konsoliderer i det korte bildet. Videre oppgang for aksjen signaliseres på sikt, og en ny vending opp for aksjen kan være nær forestående.

TekniskAnalyse-NAS-200514Norwegian Air Shuttle har konsolidert de seneste månedene, og aksjen finner nå god støtte ned mot 200-dagers glidende gjennomsnitt. Det ligger også et betydelig støttenivå rundt NOK 228,00. Et eventult brudd ned gjennom NOK 220,00-nivået vil utløse negative tekniske signaler for den videre utviklingen.

Samtidig som aksjen nå finner godt med teknisk støtte rundt dagens nivå så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen kan være nær forestående. Begge disse momentum-indikatorer viser en stigende tendens nå, og signaliserer oppgang for aksjen på kort sikt.

På oppsiden ligger første motstandsnivå av betydning rundt NOK 267,00. Et brudd opp gjennom NOK 267,00 vil signalisere videre oppgang for aksjen opp mot neste motstandsnivå av betydning som da ligger rundt NOK 308,00.

Basert på det positive tekniske bildet Norwegian-aksjen viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Potensialet på 3-6 måneders sikt vurderes til å være opp mot NOK 308,00. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 217,00.

Kort om selskapet: Norwegian er det nest største flyselskapet i Skandinavia og det tredje største lavprisselskapet i Europa med rundt 3500 ansatte. Norwegian flyr 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. I 2013 reiste over 20 millioner passasjerer med selskapet, som har vært notert på Oslo Børs siden 2003. 

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

NAS-200514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD