IG-annonse-2014

strek

DOF20.05.2014  DOF (Ticker: DOF) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Anbefaling-DOF-200514Etter å ha ligget i en kortsiktig fallende trend siden slutten av 2013 så har aksjen nå brutt ut av denne, og med dette gitt positive signaler for den videre utviklingen.

Aksjen har også brutt opp gjennom et motstandsnivå ved NOK 29,00, og det ligger nå støtte ved dette nivået ved korreksjoner ned i aksjen.

Videre oppover så er nå neste motstandsnivå av betydning rundt NOK 32,00, og deretter opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt NOK 35,00.

Basert på det positive tekniske bildet DOF nå viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Vi ser et potensiale for aksjen på 1-3 måneders sikt opp mot NOK 35,00. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 27,50.

Kort om DOF: DOF ASA er en internasjonal leverandør av offshore service og subsea tjenester. Selskapet er engasjert i langsiktig industrielt preget offshorevirksomhet, gjennom å eie og drive høyt spesialiserte fartøyer.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

DOF-200514Kilde chart: www.vikingen.se

 

IG-CFD