IG-annonse-2014

strekSubsea7-201419.05.2014  Subsea 7 (Ticker: SUBC) ligger i en langsiktig fallende trend, og begynner nå å falle tilbake igjen etter å ha testet et betydelig motstandsnivå rundt NOK 120,00.

TekniskAnalyse-SUBC-190514Aksjen møter også motstand ved 200-dagers glidende gjennomsnitt rundt NOK 117,00, og har falt under dette nivået igjen nå, og videre kursfall signaliseres for aksjen i tiden som kommer.

Både RSI og Stochastics og MACD momentum-indikatorer signaliserer nå også at aksjen gjerne står foran videre kursfall i tiden fremover.

Videre ned så ligger det noe støtte rundt NOK 110,00, men deretter er neste støttenivå av betydning rundt NOK 104,00.

På bakgrunn av den fallende trenden Subsea 7 viser og de tekniske signaler som nå gis, og som indikerer videre kursfall for aksjen i tiden fremover, så vurderer vi aksjen som en salgskandidat på dagens nivå. Kursmål settes til NOK 104,00 på 4-8 ukers sikt.

Kort om Subsea 7: Subsea 7 S.A. er en “seabed-to-surface” ingeniør og anleggsprodusent for offshore olje og gass industrien. Selskapet opererer internasjonalt og leder prosjekter i blant annet Nordsjøen, i Vest Afrika, Mexicogulfen og Asia. Tidligere Stolt Offshore. Subsea 7 har delt inn sine business områder i Subsea Umbilical Risers and Flowlines (SURF), Inspection and Maintenance and Repair (IMR), Conventional Field Development, og Trunklines. 

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

SUBC-190514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD