IG-annonse-2014

strek

EOC15.05.2014  EOC (Ticker: EOC) ligger i en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

TekniskAnalyse-EOC-150514Aksjen konsoliderer i det korte bildet, og finner god teknisk støtte rundt dagens nivå ved NOK 6,00.

På oppsiden så ligger det noe motstand rundt NOK 7,50-8,00, men bryter aksjen opp gjennom det nivået så vil det være begrenset med motstand før opp mot øvre trendlinje i den stigende trendkanalen, rundt NOK 10,00.

Aksjen finner også støtte nå ved 50-dagers glidende gjennomsnitt, og både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt viser en stigende tendens og indikerer således at både den langsiktige og den mer kortsiktige trenden for aksjen er positiv.

Videre så signaliserer både RSI og Stochastics momentum-indikatorer nå at aksjen gjerne står foran et nytt løft i løpet av den nærmeste tiden. En ny test av motstandsnivået rundt NOK 7,50-8,00 vil således gjerne kunne komme på kort sikt. Et brudd opp gjennom det nivået vil signalisere videre oppgang for aksjen opp mot NOK 10,00 på 3-6 måneders sikt.

Vi vurderer aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og potensiale for aksjen vurderes altså, i henhold til den stigende trenden, å være opp mot NOK 10,00 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 5,30 (litt under støttenivået ved 200-dagers glidende gjennomsnitt).

Kort om EOC: EOC is the leading owner and operator of floating production, storage and offloading (”FPSO”) and offshore construction services contractor based in Asia.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

EOC-150514Kilde chart: www.vikingen.se

 

IG-CFD