IG-annonse-2014

strek

Birdstep_picture

15.05.2014  Birdstep Technology (Ticker: BIRD) har fått en korreksjon ned i det korte bildet, men påtreffer nå et støttenivå rundt NOK 2,90, og støttenivået ved nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden.

TekniskAnalyse-BIRD-150514Samtidig så viser både RSI og Stochastics momentum-indikatorer en kraftig oversolgt situasjon for aksjen på kort sikt, og signaliserer således at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

På oppsiden så ligger det noe motstand ved forrige topp nå i april rundt NOK 5,00, men deretter er det begrenset med motstand før opp mot øvre trendlinje, rundt NOK 6,00,  i den langsiktige stigende trenden.

Basert på det tekniske bildet aksjen nå viser så indikeres altså en mulig positiv vending opp for aksjen iløpet av den nærmeste tiden, og vi vurderer aksjen som en interessant kjøpskandidat.

Potensialet for aksjen på 3-6 måneders sikt er opp mot forrige topp i april, rundt NOK 5,00. På 6-12 måneders sikt så er potensialet opp mot NOK 6,00 i henhold til den langsiktige stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 2,50.

Kort om Birdstep Technology: Birdstep Technology er en ledende produsent og leverandør av programvare tilknyttet trådløse nettverk og mobilitet for trådsløst tilknyttede komponenter.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

BIRD-150514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD