IG-annonse-2014

strek

Yara

14.05.2014  Yara International (Ticker: YAR) har gitt kjøpssignal etter brudd opp fra en rektangel konsolideringsformasjon, og videre kursoppgang signaliseres nå for aksjen i tiden fremover.

TekniskAnalyse-YAR-140514Yara-aksjen har brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt NOK 275,00, og med dette gitt signal om videre kursoppgang for aksjen i tiden som kommer. Det ligger nå støtte ned mot NOK 275,00 ved korreksjoner ned i aksjen.

Videre oppover så er nå neste motstandsnivåer av betydning for Yara-aksjen ved hhv NOK 300,00 og deretter NOK 340,00.

Det er flere tekniske indikatorer som nå signaliserer videre kursoppgang for Yara-aksjen, deriblant Stochastics momentum-indikator. Det er også gitt positive signaler fra aksjens glidende gjennomsnitt, der 50 dagers glidende gjennomsnitt har krysset opp gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt (Golden Cross signal). Samtidig så viser nå både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt en stigende tendens, og som indikerer at både den langsiktige og den kortsiktige trenden for aksjen nå har vendt oppover.

Basert på det positive tekniske bildet Yara-aksjen nå viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og potensialet vurderes å være opp mot NOK 340,00 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 265,00.

Kort om Yara International: Yara leverer produkter og løsninger for bærekraftig landbruk og miljøet. Gjødsel- og plantenæringsproduktene deres bidrar til å produsere mat til en stadig voksende verdensbefolkning. Deres industrielle produkter og -løsninger reduserer utslipp, forbedrer luftkvaliteten og muliggjør en sikker og effektiv drift. Yara ble grunnlagt i Norge i 1905 og har et globalt nærvær med salg til 150 land.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

YAR-140514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD