IG-annonse-2014

strek

Eltek-office13.05.2014  Eltek (Ticker: ELT) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang for aksjen signaliseres  innenfor denne i tiden fremover.

TekniskAnalyse-ELT-13052014Aksjen konsoliderer i det korte bildet innenfor en rettvinklet stigende triangel formasjon, og et brudd opp gjennom motstandslinje i denne ved NOK 8,50 vil utløse nye positive tekniske signaler for den videre utviklingen.

Det ligger godt med teknisk støtte for aksjen rundt NOK 7,50, og her finner aksjen også støtte ved sitt 50-dagers glidende gjennomsnitt. Aksjen ligger nå også nær støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå at aksjen gjerne står foran videre kursoppgang i tiden som kommer, og en ny test av motstandsnivået ved NOK 8,50 kan gjerne komme i løpet av den nærmeste tiden.

Basert på det positive tekniske bildet Eltek-aksjen viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og potensialet for aksjen på 3-6 måneders sikt er i henhold til den stigende trenden opp mot NOK 10,00. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 7,20.

Kort om Eltek: Eltek er en global, ledende leverandør av strømforsynings- og kommunikasjonssystemer for faste og trådløse telenett. Eltek leverer også strømforsyningssystemer for industrielle applikasjoner.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

ELT-130514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD