IG-annonse-2014

strek

BW-LPG

12.05.2014  BW LPG (Ticker: BWLPG) som er verdens største eier og operatør av store gass-skip (VLGC) basert på antall VLCGer og LPG lastekapasitet, viser et positivt teknisk bilde som signaliserer videre kursoppgang for aksjen i tiden fremover.

TekniskAnalyse-BWLPG-12052014BW LPG ligger i en langsiktig stigende trend, og har etablert en stor rettvinklet stigende triangel formasjon, og hvor et brudd opp gjennom motstandsnivået ved NOK 77,00 vil være med og utløse et nytt sterkt kjøpssignal for aksjen.

Basert på den underliggende positive trenden aksjen viser så indikeres at et brudd opp gjennom NOK 71,00-nivået gjerne er nær forestående.

Etter å ha korrigert noe ned i det helt korte bildet så påtreffer aksjen nå et betydelig støttenivå rundt NOK 70,00-71,00. Det ligger her også støtte fra aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så viser nå Stochastics momentum-indikator en oversolgt situasjon for aksjen på kort sikt, og signalserer således at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Basert på det positive tekniske bildet BW LPG viser så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og med et kurspotensiale i henhold til den langsiktige stigende trenden, opp mot NOK 97,00 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes rundt NOK 68,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for aksjen her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

BWLPG-120514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD