IG-annonse

strek

Chart

Velkommen til vår nye tjeneste Stock-Screener!

Her vil vi hver dag før børsene åpner kl 09:00 legge ut oppdaterte oversikter over aksjer i både Norge, Sverige og Danmark (snart også USA) som i henhold til noen av de mest brukte og populære tekniske indikatorer er ved særlig interessante tekniske nivåer å følge med på for investorer.

For eksempel aksjer som er “Overkjøpt” eller “Oversolgt” i henhold til momentum-indikatorene RSI og Stochastics.
Eller aksjer som er i stigende trender basert på en av de mest brukte metodene for å definere hvilken trend en aksje er i, nemlig 200-dagers Moving Average (Glidende Gjennomsnitt) og hvor en aksje er i en stigende trend dersom aksjekursen ligger over 200-dagers Moving Average samtidig som 200-dagers Moving Average har en stigende tendens, og vice versa når det gjelder fallende trender.

For mer informasjon og for å se dagens resultater av vår Stock Screener klikk på linken her…


 

IG-CFD