IG-annonse-2014

strek

Byggmax-Group08.05.2014  Byggmax Group AB (Ticker: BMAX) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

TekniskAnalyse-BMAX-090514Byggmax Group-aksjen har konsolidert de seneste måneder innenfor den langsiktige stigende trenden, og innenfor en rettvinklet stigende triangel formasjon. Aksjen har nå brutt opp fra denne konsolideringsformasjon , og har med dette utløst nye positive signaler for den videre utviklingen i tiden som kommer.

Det ligger nå betydelig teknisk støtte for aksjen rundt SEK 54,00, og videre kursoppgang innenfor den stigende trenden signaliseres nå i tiden fremover. Det ligger begrenset med teknisk motstand for videre kursoppgang før opp mot øvre trendlinje i den stigende trendkanalen, opp mot SEK 65,00.

Stochastics momentum-indikator har også gitt kjøpssignal for aksjen nå, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler som indikerer videre kursoppgang for aksjen i månedene som kommer.

Basert på dette positive tekniske bildet aksjen viser så vurderer vi Byggmax Group som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå rundt SEK 54,00. Vi ser et potensiale for aksjen, i henhold til den stigende trenden aksjen beveger seg innenfor, opp mot SEK 65,00 på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved SEK 50,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Nasdaq OMX Stockholm

Les vår Disclaimer her…

 

BMAX-090514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD