IG-annonse-2014

strek

Atea02.05.2014  Atea (Ticker: ATEA) ligger i en langsiktig stigende trend, og kan nå være iferd med å utløse et sterkt kjøpssignal om aksjen etablerer seg over 70-nivået.

TekniskAnalyse-ATEA-020514Atea har i lengre tid beveget seg innenfor en stor rettvinklet stigende triangel formasjon, og hvor motstandslinjen ligger ved NOK 70,00. Et etablert brudd opp gjennom NOK 70,00 vil være med å utløse et sterkt kjøpssignal for aksjen.

Potensialet for Atea om aksjen bryter opp gjennom NOK 70,00 nivået nå er opp mot NOK 90,00 på 3-6 måneders sikt.

Aksjen er noe overkjøpt på helt kort sikt, og det kan gjerne komme en konsolidering rundt NOK 70,00-nivået, men den underliggende positive trenden for aksjen indikerer at et brudd opp gjennom NOK 70,00 kan være nær forestående.

Ved eventuelle korreksjoner ned i aksjen fra dagens nivå så ligger det teknisk støtte for aksjen ved NOK 66,00, og deretter ved NOK 62,00 (hvor det også ligger støtte ved aksjens 200-dages glidende gjennomsnitt).

Basert på det positive tekniske bildet Atea viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og potensialet vurderes altså utifra det tekniske bildet for aksjen å være opp mot NOK 90,00 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 64,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

 

ATEA-020514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD