nn-skapdinavkastning

strek

dnb-bjorvika30.04.2014  DNB (Ticker: DNB) viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og nå vender aksjen oppover igjen etter å ha testet støttenivået ved nedre trendlinje i denne stigende trenden.

TekniskAnalyse-DNB-30042014Det ligger også støtte her ved aksjens 200-dagers glidende gjennomsnitt, og aksjen er nå iferd med å bryte opp gjennom 50-dagers glidende gjennomsnitt igjen, og gir med det nye positive signaler for den videre utviklingen fremover.

RSI momentum-indikator har nå også brutt ut av en fallende trend, og signaliserer videre kursoppgang for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har også brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt NOK 103,00, og neste motstandsnivå av betydning ligger nå ved forrige topp rundt NOK 113,00. Dersom aksjen bryter opp gjennom NOK 113,00-nivået så vil det være begrenset med motstand for videre oppgang før rundt NOK 120,00.

Basert på det positive tekniske bildet DNB nå viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og potensiale for aksjen er utifra det tekniske bildet opp mot NOK 120,00 på 1-3 måneder sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 97,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

 

DNB-300414Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade