Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Teknisk Analyse: Polarcus

nn-skapdinavkastning

strek

Polarcus15.04.2014 Polarcus (Ticker: PLCS) viser en underliggende positiv tendens innenfor en rettvinklet stigende triangel formasjon, og hvor et brudd opp gjennom motstandsnivået rundt NOK 4,80 vil utløse nye positive signaler for den videre utviklingen.

Anbefaling-PLCS-150414I det helt korte bildet har aksjen falt noe tilbake, men finner nå teknisk støtte ned mot NOK 4,00.

Stochastics momentum-indikator har gitt kjøpssignal for aksjen, og viser en oversolgt situasjon for aksjen på kort sikt. Dette indikerer at en ny vending opp for aksjen gjerne kan være nær forestående.

På oppsiden ligger det altså et motstandsnivå rundt NOK 4,80, men dersom aksjen bryter opp gjennom det nivået så vil det utløse nytt teknisk kjøpssignal for aksjen og potensialet vil da i første omgang være opp mot NOK 5,50 på 3-6 måneders sikt.

Basert på det positive tekniske bildet Polarcus-aksjen nå viser så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Potensialet for aksjen på 3-6 måneders sikt vurderes utifra det tekniske bildet aksjen viser, og være opp mot NOK 5,50. Stop-loss kan gjerne settes rundt NOK 3,80.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

PLCS-150414

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade

%d bloggere liker dette: