nn-skapdinavkastning

strek

Sobi-office

10.04.2014 Swedish Orphan Biovitrum (Ticker: SOBI) viser en positive utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres på sikt.

Anbefaling-SOBI-100414I det korte bildet så har aksjen falt noe tilbake, men påtreffer nå betydelig støtte rundt dagens nivå både ved nedre trendlinje i den stigende trendkanalen, samt ved aksjens 200-dagers Moving Average.

Samtidig så viser momentum-indikatorer som RSI og Stochastics en kraftig oversolgt situasjon for aksjen i det korte bildet, og signaliseres således at en ny vending opp for aksjen kan være nær forestående.

På oppsiden så ligger første motstandsnivå av betydning ved aksjens 50-dagers Moving Average, rundt SEK 78,00, og deretter er neste motstandsnivå ved forrige topp rundt SEK 87,00.

Basert på det positive tekniske bildet Swedish Orphan Biovitrum viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og med et kortsiktig (3-6 måneder) potensiale opp mot SEK 87,00. Stop-loss kan gjerne settes rundt SEK 62,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Nasdaq OMX Stockholm

Les vår Disclaimer her…

SOBI-10042014

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade