nn-skapdinavkastning

strek

Hurtigruten

08.04.2014 Hurtigruten (Ticker: HRG) viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og etter å ha korrigert noe ned i det korte bildet så ligger aksjen nå ned mot støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden.

Anbefaling-HRG-080414Samtidig så har MACD momentum-indikator nå gitt nytt kjøpssignal for aksjen og signaliserer således at støttenivået ved nedre trendlinje gjerne vil holde, og at aksjen kan stå foran en ny vending opp i tiden fremover.

RSI momentum-indikator signaliserer også videre oppgang for aksjen i tiden som kommer, og er således med og underbygger de positive signalene som MACD momentum-indikator nå viser.

Videre så ligger det betydelig støtte rundt NOK 4,25, og det samlede tekniske bildet for aksjen nå indikerer at aksjen gjerne står foran videre oppgang innenfor den stigende trenden i tiden fremover nå.

På oppsiden så ligger det noe motstand rundt forrige topp i februar rundt NOK 5,30, men deretter er det begrenset med motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, og det er da rundt NOK 6,00.

Basert på det positive tekniske bildet Hurtigruten-aksjen viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå, og det tekniske bildet for aksjen indikerer et potensiale opp mot NOK 6,00 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes rundt NOK 4,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

HRG-080414

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade