Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Teknisk Analyse: Birdstep Technology

Teknisk Analyse: Birdstep Technology

nn-skapdinavkastning

strek

Birdstep_picture04.04.2014 Birdstep Technology (Ticker: BIRD) viser en meget sterk utvikling for tiden innenfor en bratt langsiktig stigende trend, og en fortsatt sterk utvikling signaliseres for aksjen på sikt innenfor denne.

Anbefaling-BIRD-040414Aksjen har brutt opp gjennom flere motstandsnivåer den siste tiden, senest rundt NOK 3,65, og det ligger nå begrenset med teknisk motstand for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den bratt stigende trendkanalen, rundt NOK 7,50.

Det er positiv korrelasjon mellom kurs og volumutvikling med høyt volum på dager med kursoppgang, og lavere volum på dager hvor aksjen korrigere noe ned. Dette er med og gir ytterligere positive tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen.

Aksjen har vært overkjøpt en stund i henhold til momentum-indikatorer som RSI og Stochastics, men det er viktig å vite at når underliggende objekt (her Birdstep) viser en slik meget sterk utvikling så kan slike momentum-indikatorer vise en slik overkjøpt situasjon for underliggende objekt over lengre tid mens objektet kan løfte seg betydelig videre. Når man har aksjer i slike meget sterke trender så bør man legge noe mindre vekt på slike momentum-indikatorer da man ellers kan gå glipp av mye av kursoppgangen om man legger for mye vekt på disse momentum-indikatorer i slike tilfeller som her med Birdstep-aksjen.

En fortsatt sterk utvikling signaliseres altså for aksjen og basert på det positive tekniske bildet aksjen viser så vurderer vi Birdstep –aksjen som en spennende kjøpskandidat på dagens nivå. Potensialet for aksjen vurderes, utifra det tekniske bildet aksjen viser, å være opp mot NOK 7,50 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 3,50.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

BIRD-040414Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade

 

%d bloggere liker dette: