Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Teknisk Analyse: Jinhui Shipping and Transportation

Teknisk Analyse: Jinhui Shipping and Transportation

nn-skapdinavkastning

strek

Jinhui-Shipping01.04.2014 Jinhui Shipping and Transportation (Ticker: JIN) viser en positiv utvikling innenfor en bratt stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen på sikt.

anbefaling-JIN-010414I det korte bildet så konsoliderer aksjen mellom et støttenivå rundt NOK 22,75, og et motstsandsnivå rundt NOK 30,00.

Aksjen tar nå imot ved støttenivået rundt NOK 22,75, og både RSI og Stochastics momentum-indikatorer har begynt å vende oppover fra oversolgte nivåer og signaliseres således at aksjen trolig står foran et nytt løft i tiden som kommer.

Aksjen ligger også ned mot støttenivået i den stigende trenden nå, og finner altså godt med teknisk støtte rundt dagens nivå her.

I første omgang så signaliseres videre oppgang på kort sikt, og en ny test av motstandsnivået rundt NOK 30,00, men dersom det nivået brytes så vil videre oppgang opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden signaliseres, og da er potensialet opp mot NOK 40,00 på 6-12 måneders sikt.

Basert på det positive tekniske bildet Jinhui Shipping aksjen viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og med et potensiale på kort sikt (1-3 måneder) opp mot NOK 30,00, mens potensialet på mellomlang sikt (6-12 måneder) vurderes til å være opp mot NOK 40,00. Stop-loss kan gjerne settes rundt NOK 22,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

 

JIN-010414Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade

 

%d bloggere liker dette: