Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Teknisk Analyse: REC Silicon

Teknisk Analyse: REC Silicon

nn-skapdinavkastning

strek

REC-operations_moseslake

anbefaling-REC-2703201427.03.2014 REC Silicon (Ticker: REC) viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og videre oppgang signaliseres nå fremover for aksjen innenfor denne stigende trenden.

Etter å ha korrigert noe ned i det korte bildet så påtreffer aksjen nå et støttenivå rundt dagens nivå, og aksjen ligger også nær støttenivået fra aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så viser både RSI og Stochastics momentum-indikatorer en oversolgt situasjon for aksjen på kort sikt, og er således med og underbygger øvrige tekniske signaler om at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

På oppsiden så ligger første motstandsnivå av betydning ved forrige topp rundt NOK 5,00, og deretter er det begrenset med motstand videre oppover før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt NOK 6,30.

Basert på det positive tekniske bildet REC Silicon viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og potensialet utifra det tekniske bildet for aksjen vurderes å være opp mot NOK 6,00 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes rundt NOK 3,40.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

REC-270314

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade

%d bloggere liker dette: