nn-skapdinavkastning

strek

BIOTEC

25.03.2014 Biotec Pharmacon (Ticker: BIOTEC) viser en sterk utvikling innenfor en bratt stigende trend, og videre kursoppgang for aksjen signaliseres innenfor denne i tiden fremover.

anbefaling-BIOTEC-25032014Etter å ha konsolidert i det korte bildet innenfor den bratt stigende trenden aksjen beveger seg innenfor så signaliserer momentum-indikatorer som RSI og Stochastics at videre oppgang for aksjen gjerne er nær forestående. MACD momentum-indikator er også nær ved å utløse kjøpssignal for aksjen nå.

Biotec Pharmacon ligger nå også lavt innenfor den stigende trenden, og kan således være ved et gunstig nivå å kjøpe aksjen på i påvente av videre kursoppgang innenfor den stigende trenden.

Foruten støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden så ligger det også et støttenivå rundt NOK 10,40.

På oppsiden så ligger det noe motstand rundt NOK 12,75, men deretter er det lite motstand før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, opp mot NOK 16,00.

Basert på det positive tekniske bildet Biotec Pharmacon aksjen viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå og vi ser et potensiale for aksjen på 3-6 måneders sikt opp mot NOK 16,00. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 9,70.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

 

BIOTEC-250314Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade