nn-skapdinavkastning

strek

IOX24.03.2014  Interoil Exploration (Ticker: IOX) beveger seg innenfor en større konsolideringsformasjon, og ligger ned mot betydelig støttenivå ved aksjens 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt.

anbefaling-IOX-240314Samtidig så viser RSI momentum-indikator nå en oversolgt situasjon for aksjen i det korte bildet, og samlet sett så indikerer det tekniske bildet for Interoil Exploration  nå at en ny vending opp kan være nær forestående for aksjen.

Ved en ny vending opp for aksjen så er første motstandsnivå av større betydning rundt NOK 2,50. Dersom dette nivået brytes så vil det utløse et sterkt kjøpssignal for aksjen med potensiale opp mot NOK 3,50 på 6-12 måneders sikt.

Aksjen fremstår som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå basert på det positive tekniske bildet aksjen viser, og kortsiktig potensiale for aksjen er opp mot NOK 2,50 på 1-3 måneders sikt, mens potensialet for aksjen på 6-12 måneders sikt vurderes til å være opp  mot NOK 3,50. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 1,70.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

IOX-0240314

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade