nn-skapdinavkastning

strekAKPS19.03.2014  Aker Philadelphia Shipyard (Ticker: AKPS) viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres nå i tiden fremover.

anbefaling-AKPS-190314Etter å ha konsolidert de siste to måneder etter den kraftige oppgangen rundt årsskiftet så bryter aksjen nå opp fra denne konsolideringsformasjonen, og opp gjennom et motstandsnivå rundt NOK 200,00, og gir med dette signal om videre oppgang for aksjen i tiden som kommer.

Det ligger nå lite motstand for videre kursoppgang og første motstandsnivå av betydning ligger opp mot NOK 280,00-nivået.

MACD momentum-indikator har nå også nylig gitt nytt kjøpssignal for aksjen, og er således med og underbygger det ellers positive tekniske bildet aksjen nå viser.

Aksjen har nå altså etter den kraftige oppgangen onsdag 19. mars, brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt NOK 200,00 og dette nivået representerer nå første støttenivå ved korreksjoner ned i aksjen. Videre ned så er neste støttenivå av større betydning ved aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt som ligger rundt NOK 170,00.

Basert på det tekniske bildet aksjen viser så vurderes den som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå og med et bra potensiale opp mot NOK 280,00 på 3-6 måneders sikt.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

AKPS-190314Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade