nn-skapdinavkastning

strek

REC_Singapore18.03.2014  REC Solar (Ticker: RECSOL) ligger i en stigende trend, og etter en korreksjon ned i det korte bildet så ligger aksjen nå ned mot støttenivået ved nedre trendlinje i denne stigende trenden.

anbefaling-RECSOL-180314Samtidig så gis det nå kjøpssignal fra Stochastics momentum-indikator som således er med og signaliserer at en ny vending opp for REC Solar kan være nær forestående.

Foruten støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trendkanalen så ligger det også et støttenivå fra tidligere topp i januar rundt NOK 97,00-100,00.

RSI momentum-indikator begynner også å vise en oversolgt situasjon for REC Solar i det korte bildet, og er således med og underbygger øvrige tekniske signaler om at en ny vending opp for aksjen kan være nær forestående.

Basert på det positive tekniske bildet REC Solar-aksjen viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå.

Potensialet for aksjen, i henhold til den stigende trenden som aksjen har etablert og beveger seg innenfor, er opp mot NOK 140,00 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 86,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

RECSOL-180314Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade