nn-skapdinavkastning

strek

Schibsted17.03.2014  Schibsted (Ticker: SCH) ligger i en langsiktig stigende trend hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres på sikt.

anbefaling-SCH-170314Aksjen har konsolidert i det korte bildet, og ligger nå nær støttenivået ved nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden.

Foruten støttenivået ved nedre trendlinje i den langsiktige stigende trendkanalen så ligger det betydelig teknisk støtte for aksjen ved aksjens 200-dagers glidende gjennomsnitt rundt NOK 341,00.

Samtidig som aksjen nå ligger nær støttenivået ved nedre trendlinje i den langsiktige trendkanalen, samt nær aksjens 200-dagers glidende gjennomsnitt, så viser også RSI og Stochastics momentum-indikatorer en oversolgt situasjon for aksjen og signaliserer at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Det tekniske bildet for Shibsted-aksjen er positivt, og aksjen kan være ved et gunstig å kjøpe rundt dagens nivå. Potensialet for aksjen innenfor den langsiktige stigende trenden vurderes til å være opp mot NOK 480,00 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes rundt NOK 330,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

SCH-170314Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade