nn-skapdinavkastning

strek

nas

anbefaling-NAS-13031413.03.2014  Norwegian Air Shuttle (Ticker: NAS) konsoliderer i det korte bildet etter den kraftige oppgangen i begynnelsen av februar, men nå indikerer det tekniske bildet at aksjen gjerne snart kan stå foran videre kursoppgang.

Aksjen har altså konsolidert i det korte bildet, og falt noe tilbake, men nå påtreffer aksjen det viktige støttenivået ved aksjens 200-dagers glidende gjennomsnitt, og aksjen kan således være ved et gunstig nivå å kjøpe på nå.

Stochastics momentum-indikator viser nå også en oversolgt situasjon for aksjen på kort sikt og det er også utløst kjøpssignal for aksjen i henhold til stochastics nå. Dette signaliserer således at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Foruten støttenivået fra aksjens 200-dagers glidende gjennomsnitt så ligger det også betydelig tekniske støtten for aksjen i området NOK 230,00-235,00. Det burde således være grunnlag for å tro at aksjen gjerne vil ta imot rundt disse nivåene, og at den kan få en ny vending opp om kort tid.

På oppsiden så ligger første motstandsnivå av betydning rundt NOK 267,00, og brytes det nivået så vil videre oppgang opp for å teste tidligere topp rundt NOK 315,00 signaliseres.

Basert på det tekniske bildet Norwegian-aksjen nå viser så vurderes den som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og potensialet på 3-6 måneders sikt vurderes å være opp mot NOK 310,00. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 222,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

NAS-130314Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade