nn-skapdinavkastning

strek

frontline05.03.2014  Frontline (Ticker: FRO) viser en positiv utvikling og har etablert en stigende trend hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres på sikt.

anbefaling-FRO-050314Etter å ha konsolidert i det korte bildet så virker aksjen nå klar for videre oppgang fra dagens nivå.

Aksjen har vært nede og testet et støttenivå rundt NOK 22,00-23,00 og støttenivået ved 50-dagers glidende gjennomsnitt, og vender nå oppover igjen og videre oppgang indikeres i tiden fremover.

MACD momentum-indikator er også i kjøpssignal for aksjen og er således med og underbygger det ellers positive tekniske bildet som aksjen viser. RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer også videre kursoppgang for aksjen fra dagens nivå.

Foruten noe teknisk mostand rundt NOK 32,00 så er det deretter begrenset med teknisk motstand for aksjen før opp mot NOK 45,00.

Basert på det positive tekniske bildet Frontline-aksjen viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Potensialet for aksjen vurderes å være opp mot NOK 43,00 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 24,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

FRO-050314Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade