Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Teknisk Analyse: Eltek

Teknisk Analyse: Eltek

nn-skapdinavkastning

strek

Eltek03.03.2014  Eltek (ticker: ELT) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres på sikt.

anbefaling-ELT-030314Etter å ha konsolidert i det korte bildet så ligger aksjen nå lavt innenfor denne stigende trenden, og aksjen finner også støtte rundt NOK 6,80.

Det er nylig gitt kjøpssignal for aksjen i MACD momentum-indikator som således og er med og underbygger det ellers positive tekniske bildet Eltek-aksjen nå viser.

RSI momentum-indikator har også brutt en fallende trend og etablert en ny og stigende trend, og signaliserer i likhet med MACD momentum-indikator at aksjen gjerne står foran videre kursoppgang innenfor den stigende trenden.

Basert på det positive tekniske bildet aksjen nå viser så vurderes Eltek som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og potensialet for aksjen vurderes på 3-6 måneders sikt å være opp mot NOK 9,00. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 6,60.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

ELT-030314

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade

%d bloggere liker dette: