nn-skapdinavkastning

strekKOG20.02.2014  Kongsberg Gruppen (ticker: KOG) ligger i en langsiktig stigende trend hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres på sikt.

anbefaling-kog-200214Aksjen har nylig brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt NOK 134,00, og dette nivået representerer nå første støttenivå ved korreksjoner ned i aksjen.

Etter å ha konsolidert noe de siste to ukene og testet dette støttenivået rundt NOK 134,00, så vil aksjen gjerne snart kunne få et videre løft innenfor den stigende trenden.

Momentum-indikatorer som Stochastics, RSI og MACD indikerer at aksjen gjerne kan få et videre løft på kort sikt og da gjerne opp mot motstandsnivået ved øvre trendlinje i den stigende trenden, opp mot NOK 150,00-nivået på 2-4 ukers sikt.

Ved korreksjoner ned i aksjen så ligger det altså i første omgang teknisk støtte rundt NOK 134,00. Deretter er neste støttenivå ved nedre trendlinje i den stigende trendkanalen ved NOK 130,00, som også sammenfaller med støttenivået fra aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Basert på det positive tekniske bildet som Kongsberg Gruppen-aksjen viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og med et kursmål opp mot NOK 149,00 på 2-4 ukers sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved for eksempel NOK 129,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

KOG-200214

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade