nn-skapdinavkastning

strek

kongsberg-automotive

19.02.2014  Kongsberg Automotive viser en sterk utvikling innenfor en bratt stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen på sikt innenfor denne stigende trenden.

anbefaling-koa-190214I det korte bildet konsoliderer nå aksjen mellom et støttenivå rundt NOK 5,45 og et motstandsnivå rundt NOK 6,45.

Et brudd på et av disse nivåene vil være med å gi nye signaler for den videre utviklingen til aksjen i tiden som kommer.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer vender nå oppover fra oversolgte områder, og signaliserer med dette at aksjen gjerne står foran en ny vending opp på kort sikt. Dette indikerer at vi kan få en ny test av motstandsnivået rundt NOK 6,45 i det korte bildet.

Dersom aksjen bryter opp gjennom NOK 6,45-nivået, og etablerer seg over det nivået, så vil videre kursoppgang for aksjen opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden signaliseres. Det vil si et potensiale for aksjen opp mot NOK 8,00 på 3-9 måneders sikt.

Basert på det positive tekniske bildet Kongsberg Automotive-aksjen viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Kursmål på 3-9 måneders sikt er opp mot NOK 8,00. På kort sikt (1-3 uker) er potensialet opp mot NOK 6,45. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 5,20.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

KOA-190214Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade