Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Teknisk Analyse: Fred Olsen Energy

Teknisk Analyse: Fred Olsen Energy

nn-skapdinavkastning

strek

???????????????????????????????19.02.2014  Fred Olsen Energy har falt kraftig tilbake i det korte bildet og er oversolgt både på kort og lang sikt nå i henhold til momentum-indikatorer som Stochastics og RSI.

anbefaling-foe-190214Dette indikerer at en rekyl opp i aksjen kan komme på kort sikt, og dette underbygges også av at aksjen nå påtreffer støttenivået ved nedre trendlinje i den langsiktige svakt stigende trendkanalen.

Det ble onsdag også etablert et Doji signal i Candlestick diagrammet, og dette er et signal som etter en nedadgående trend indikerer at salgspresset begynner å avta og at en vending opp kan være nær forestående.

Videre så viser altså både Stochastics og RSI momentum-indikatorer en kraftig oversolgt situasjon for aksjen, og dette er også med og signaliserer at en rekyl opp i aksjen gjerne er nær forestående.

Basert på det tekniske bildet Fred Olsen Energy nå viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå i påvente av en mulig kortsiktig rekyl opp i aksjen. Potensialet på kort sikt, 2-4 uker vurderes å være opp mot NOK 214,-. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 184,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

FOE-200214

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade

%d bloggere liker dette: