nn-skapdinavkastning

strek

QEC18.02.2014  Questerre Energy gav for en tid tilbake et sterkt kjøpssignal etter brud opp fra en stor rektangel formasjon mellom NOK 3,50 og NOK 6,50.

anbefaling-qec-180214Aksjen har så konsolidert i det korte bildet og falt noe tilbake, men ligger nå nær bunn av den stigende trenden som er under etablering, samt at det ligger betydelig teknisk støtte for aksjen nå rundt NOK 6,50 og fra aksjens 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Aksjen fremstår således som en spennende kjøpskandidat på dagens nivå, og med et betydelig potensiale innenfor denne stigende trenden som synes å være under etablering for aksjen.

Potensialet for aksjen innenfor den stigende trenden er i første omgang opp for en ny test av forrige topp i november 2013, rundt NOK 9,60, men også videre opp mot øvre trendlinje i den stigende trendkanalen, opp mot NOK 11,00-nivået på 6-12 måneders sikt.

Basert på det tekniske bildet Questerre Energy-aksjen nå viser så vurderes aksjen som en spennende kjøpskandidat på dagens nivå, og med et kurspotensiale opp mot NOK 9,00 på 3-6 måneders sikt, og opp mot NOK 11,00 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 6,20.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

QEC-180214

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade