nn-skapdinavkastning

strek

TGS

13.02.2014  TGS-Nopec brøt for en tid tilbake ut av den langsiktige stigende trenden og gav med det de første signaler om en mulig negativ trendendring.

anbefaling-tgs-130214Etter å ha fått en rekyl opp i det korte bildet så ligger aksjen nå opp mot et betydelig motstandsnivå rundt NOK 180,00, og aksjen møter her også motstand opp mot sitt 200-dagers glidende gjennomsnitt som viser en fallende tendens.

Momentum-indiaktorene RSI og Stochastics signalserer begge nå at aksjen gjerne står foran en ny vending ned i tiden som kommer.

Det er også et mulig Bearish Engulfing signal under etablering i dag i Candlestick diagrammet, og hvis dette blir endelig når dagen er over så vil det være med å gi ytterliere negative tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen på kort sikt.

Ved en ny vending ned for aksjen så vil første støttenivåer for aksjen være ved NOK 160,00, og deretter rundt NOK 145,00. På oppsiden ligger første motstandsnivå rundt NOK 180,00 og deretter er neste motstandsnivå ved NOK 196,00.

Basert på det tekniske bildet TGS-Nopec nå viser så vurderer vi aksjen som en interessant short kandidat på dagens nivå og vi har kursmål ved NOK 148,00. Vi setter stop-loss ved NOK 185,00

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

TGS-130214

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade