nn-skapdinavkastning

strek

Peab12.02.2014  PEAB viser en positiv utvikling og har nylig brutt opp gjennom et betydelig motstandsnivå rundt SEK 40,00 og etter å ha konsolidert i det korte bildet nå så virker aksjen klar for videre kursoppgang fra dagens nivå.

anbefaling-peab-b-120214Det ligger nå betydelig teknisk støtte for aksjen ned mot SEK 40,00-nivået. Aksjen har etter bruddet opp gjennom SEK 40,00 utløst et sterkt kjøpssignal fra en stor rettvinklet stigende triangel formasjon med potensiale opp mot SEK 50,00-55,00 på noen måneders sikt.

RSI momentum-indikator vender nå oppover fra et oversolgt område og signaliserer at aksjen trolig står foran videre kursoppgang i tiden fremover. Samtidig så er nå MACD momentum-indikator nær ved å utløse teknisk kjøpssignal for aksjen og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler som aksjen nå viser.

Ved eventuelle korreksjoner ned i aksjen så ligger det i første omgang teknisk støtte rundt SEK 40,00, hvor det også ligger støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt. På oppsiden så er første motstandsnivåer for aksjen nå ved SEK 44,00 og deretter rundt SEK 50,00.

PEAB fremstår som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå med et bra potensiale opp mot SEK 50,00 på et par måneders sikt. Vi har kursmål SEK 49,00 for aksjen på 1-3 måneders sikt og vi setter stop-loss ved SEK 38,50.

Les mer om selskapet på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Stockholm

Les vår Disclaimer her…

PEAB-B-120214Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade