nn-skapdinavkastning

strek

Getinge-Office12.02.2014  Getinge B viser en underliggende positiv tendens innenfor en langsiktig stigende trend hvor videre kursoppgang signaliseres på sikt.

anbefaling-geti-b-120214Etter å ha konsolidert noe i det helt korte bildet og testet et støttenivå rundt SEK 220,00 så har aksjen nå begynt å vende oppover igjen innenfor den langsiktige stigende trendkanalen.

Foruten støttenivået rundt SEK 220,00 så finner aksjen også støtte ved både sitt 50-dagers og sitt 200-dagers glidende gjennomsnitt rundt SEK 217,00.

Samtidig så er nå 50-dagers glidende gjennomsnitt i ferd med å bryte opp gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt og dermed utløse det som kalles et Golden Cross signal som signaliserer videre kursoppgang for aksjen i tiden fremover.

RSI momentum-indikator er på et nøytralt nivå og gir ingen spesielle signaler for øyeblikket mens Stochastics viser en stigende tendens og MACD virker å være iferd med å utløse nytt kjøpssignal for aksjen snart.

Getinge B viser samlet sett et positivt teknisk bildet hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen, og vi vurderer aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Vi har kursmål ved SEK 260,00 for aksjen på 1-3 måneders sikt, og vi setter stop-loss ved SEK 214,00.

Les mer om selskapet på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Stockholm

Les vår Disclaimer her…

GETI-B-120214Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade