nn-skapdinavkastning

strek

rcl-freedom-of-the-seas

11.02.2014  Royal Caribbean Cruises ligger i en langsiktig stigende trendkanal, men ligger nå helt opp mot taket av denne, og en korreksjon ned for aksjen kan være nær forestående.

anbefaling-rcl-110214Etter en lengre tids oppgang for aksjen så har altså aksjen nå kommet helt opp mot øvre trendlinje i den langsiktige trendkanalen og aksjen møter også på et motstandsnivå fra tidligere topper tilbake i 2004-2006. Det ligger med andre ord betydelig motstand for aksjen rundt NOK 320,00, og en korreksjon ned fra dette nivået vil gjerne kunne komme.

Ved en korreksjon ned så ligger hovedstøttenivåene for aksjen nå ved hhv NOK 270,00 og deretter ned mot nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt NOK 250,00.

MACD momentum-indikator viser nå også en negativ divergens i forhold til aksjekursen (fallende topper i MACD mens stigende topper i aksjekursen). Dette regnes for å være et sterkt signal om en kommende korreksjon ned i aksjekursen, og underbygger så andre tekniske signaler nå om en kommende korreksjon ned for RCL-aksjen.

RSI momentum-indikator viser også en fallende tendens og negativ divergens i forhold til aksjekursen, og er således med og gir ytterligere tekniske signaler om en kommende korreksjon ned for aksjen.

Basert på det tekniske bildet RCL-aksjen nå viser så vurderer vi aksjen som en interessant short-kandidat på dagens nivå og vi har kursmål ved NOK 275,00 på 1-3 måneders sikt. Vi setter stop-loss for en short-posisjon i aksjen ved NOK 330,00.

Les mer om Royal Caribbean Cruises på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for Royal Caribbean Cruises her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

RCL-110214

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade