nn-skapdinavkastning

strek

NHY-Sunndal-Metallverk

10.02.2014  Norsk Hydro har nylig gitt positive tekniske signaler etter brudd opp gjennom et motstandsnivå rundt NOK 27,50 samt kjøpssignal fra et Golden Cross signal (50 dagers glidende gjennomsnitt brutt opp gjennom 200 dagers glidende gjennomsnitt).

anbefaling-nhy-100214Aksjen fikk et kraftig løft opp til NOK 31,19, men har så korrigert noe ned igjen. Nå virker det som om aksjen tar godt imot ved NOK 27,50-nivået som nå representerer et støttenivå for aksjen på nedsiden. Aksjen finner også i dette området støtte fra sitt 50 dagers glidende gjennomsnitt. Dersom NOK 27,50-nivået skulle brytes så vil neste støttenivå for aksjen være rundt NOK 26,00.

Både Stochastics og RSI momentum-indikatorer signaliserer nå at aksjen gjerne står foran et nytt løft i tiden fremover.

Første motstandsnivå på vei oppover vil nå være i området NOK 30,00-31,00, og deretter vil neste motstandsnivå være opp mot NOK 35,00.

Basert på de positive tekniske signaler som Norsk Hydro-aksjen har gitt den senere tiden så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat og vi har kursmål ved NOK 34,00 på 4-8 ukers sikt. Vi setter stop-loss ved NOK 26,50.

Vi gjør oppmerksom på at Norsk Hydro presenterer sine resultater på onsdag 12. februar.

Les mer om Norsk Hydro på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for Norsk Hydro her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

NHY-100214

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade