nn-skapdinavkastning

strek

novozymes

31.01.2014 Novozymes B (NZYM-B) viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen på sikt innenfor denne. Etter å ha konsolidert noe i det korte bildet, og testet et støttenivå ved 50-dagers glidende gjennomsnitt så vender aksjen nå oppover igjen. Dette indikerer at aksjen trolig står foran videre kursoppgang i tiden som kommer.

anbefaling-nzymb-31012014Aksjen finner støtte rundt 225-nivået både fra sitt 50-dagers glidende gjennomsnitt og fra tidligere topp i desember. Videre ned så ligger neste støttenivå rundt DKK 215,00.

På oppsiden så ligger det noe motstand ved forrige topp i januar, rundt DKK 245,00. Videre opp så er det begrenset med motstand før opp mot øvre trendlinje i den stigende trendkanalen som aksjen beveger seg innenfor.

Ser vi på momentum-indikatorene RSI og Stochastics så har begge disse vendt oppover og viser en stigende tendens nå og signaliserer videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Samlet sett så fremstår det tekniske bildet for Novozymes positivt og videre oppgang indikeres altså for aksjen i tiden fremover.

Vi anbefaler kjøp av Novozymes B på dagens nivå og vi har kursmål ved DKK 260,00 og stop-loss ved DKK 222,00.

Les mer om Novozymes på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for Novozymes her…  Markedsplass: Nasdaq OMX Copenhagen

Les vår Disclaimer her…

NZYM-B-280114

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade