nn-skapdinavkastning

strek

28.01.2014 ABB-aksjen viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og signaliserer videre oppgang på sikt innenfor denne. Aksjen har korrigert noe ned i det korte bildet, og befinner seg nå lavt innenfor den stigende trendkanalen. Aksjen påtreffer også et støttenivå her ved 160-nivået.

anbefaling-abb-28012014Den langsiktige trenden for aksjen er altså positiv og når aksjen nå både ligger lavt innenfor den stigende trenden, samt ned mot et støttenivå ved SEK 160,00, så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå.

Stochastics momentum-indikator har også gitt kjøpssignal for aksjen nå og signaliserer altså at en ny vending opp for aksjen kan være nær forestående.

På oppsiden så ligger det i første omgang noe motstand rundt SEK 168,00 og deretter er neste motstandsnivå ved forrige topp rundt SEK 177,00.

På nedsiden ligger det altså et støttenivå ved SEK 160,00, og så er neste støttenivå ved nedre trendlinje i den stigende trenden som nå ligger rundt SEK 157,00. Neste støttenivå deretter er ved 150-nivået.

Basert på det tekniske bildet ABB-aksjen nå viser så anbefaler vi kjøp av aksjen på dagens nivå og vi har et kursmål for aksjen på SEK 175,00 på 2-4 ukers sikt. Videre så anbefaler vi å ha stop-loss ved SEK 155,00.

Les mer om ABB på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for ABB her…  Markedsplass: Nasdaq OMX Stockholm

Les vår Disclaimer her…

ABB-280114

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade