nn-skapdinavkastning

strek

sdrl-west-eminence

26.01.2014 Seadrill-aksjen (SDRL) faller tilbake i det korte bildet og er nær ved å utløse et kraftig salgssignal fra det som kalles et Death Cross signal (50 dager glidende gjennomsnitt bryter ned gjennom 200 dagers glidende gjennomsnitt).

anbefaling-sdrl-26012014Etter å ha gitt salgssignal fra et shooting star signal i candlestick diagrammet onsdag 22. januar, så har aksjen falt kraftig tilbake, og står nå altså i fare for å utløse et sterkt salgssignal i form av et Death Cross signal.

Seadrill-aksjen har beveget seg innenfor en stor stigende kile formasjon (se uke chart) og er nå iferd med å bryte ned gjennom nedre trendlinje i denne formasjonen. Dette er med og gir ytterligere negative signaler for den videre utviklingen for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har også brutt ned gjennom et støttenivå fra forrige bunn rundt 20. desember ved NOK 236,00, og neste støttenivåer av betydning for aksjen ligger nå ved hhv NOK 220,00 og deretter rundt NOK 200,00.

I MACD momentum indikator gis det også negative signaler for aksjens videre utvikling og det gis nå salgssignal ved at MACD-kurven bryter ned gjennom signallinjen.

Samlet sett så er det altså et negativt teknisk bildet for Seadrill, og videre kursnedgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Basert på det negative tekniske bildet Seadrill aksjen nå viser så anbefaler vi å shorte aksjen på dagens nivå. Vi har kursmål ved NOK 203,00 og anbefaler å ha en stop-loss for short posisjon ved NOK 240,00.

Les mer om Seadrill på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for Seadrill her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

SDRL-270114

Kilde chart: www.vikingen.se

nn-totrade